Επαγγελματική κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων στην Αθήνα.

Σχεδιάζουμε, υλοποιούμε, καινοτομούμε!

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Ένας πολύ καλός ιστοχώρος είναι ένα ελκυστικό γραφικό παράθυρο, μια μεγάλη ιστοσελίδα είναι μια έξυπνη επένδυση που μπορεί να σας βοηθήσει να φέρετε νέους πελάτες, να πουλήσετε περισσότερα προϊόντα, να βελτιώσετε τις υπάρχουσες σχέσεις με τους πελάτες σας και πολλούς περισσότερους στόχους που χρειάζεται η επιχείρησή σας. Είμαστε μια ομάδα έμπειρων εμπειρογνωμόνων σχεδιασμού μετατροπής που δημιουργούν ιστότοπους που προσφέρουν αποδεδειγμένα αποτελέσματα. Η μελλοντική επιτυχία σας στο διαδίκτυο αρχίζει εδώ σήμερα.  

Διαδικτυακές εφαρμογές

Μην αφήνετε τους περιορισμούς των λύσεων cookie-cutter να ελέγχουν τις λειτουργίες και τις επιχειρηματικές ροές εργασίας των ιστοτόπων σας. Η ομάδα των ταλαντούχων προγραμματιστών μας προσφέρει πολυετή εμπειρία στο τραπέζι και θα συνεργαστεί μαζί σας για να αναπτύξει μια προσαρμοσμένη λύση που θα ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας. Εάν μπορείτε να το ονειρευτείτε, μπορούμε να το φτιάξουμε. Με εμάς δεν υπάρχουν απολύτως περιορισμοί και κάνουμε το 100% της δουλειάς μας.

Γραφικό σχέδιο

Παρέχουμε ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών επωνυμίας και ταυτότητας καθώς και σχεδιασμό μάρκετινγκ εκτύπωσης. Η αναγνώριση της μάρκας είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από τις επιτυχημένες επιχειρήσεις. Η αποτελεσματική επωνυμία βοηθά τους πελάτες σας να δημιουργήσουν μια θετική συναισθηματική σχέση με την εταιρεία σας. Σας βοηθάμε να επιτύχετε αυτούς τους στόχους με τις πρωτότυπες και μοναδικές υπηρεσίες δημιουργικού σχεδιασμού μάρκας.

Ψηφιακό μάρκετινγκ

Έχω έναν ιστότοπο αλλά δεν κάνει τίποτα για την επιχείρησή μου...Μην αφήνετε να σας συμβεί αυτό. Ο ιστότοπός σας μπορεί να είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά σας, αλλά μόνο εάν φτάσει στο κοινό σας και μετά τα μετατρέπει σε νέους πελάτες. Αφήστε τους ειδικούς μάρκετινγκ να ενισχύσουν την προβολή και τις μετατροπές σας.

Εφαρμογή κινητού

Αυξήστε περαιτέρω την επιχείρησή σας με μια εφαρμογή για κινητά.Προσπεράστε εντελώς νέο κοινό και δώστε πρόσθετη αξία στους χρήστες σας μέσω μιας προσεκτικά κατασκευασμένης APP για κινητά. Είτε πρόκειται για IOS είτε για Android, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια προσαρμοσμένη λύση για εσάς.


Φιλοξενία Ιστοσελίδας

Καλύτερη ποιότητα φιλοξενίας στις φθηνότερες τιμές φτάνοντας το 99,995% uptime!
Όλα τα πακέτα φιλοξενίας περιλαμβάνουν SSD δίσκο και DDos Protection.
Η υποστήριξη και η μεταφορά στο διαδίκτυο είναι πάντα δωρεάν για νέους πελάτες.

Στρατηγική τοπικής αναζήτησης

Μεγιστοποιήστε την παρουσία σας στις σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης σε τοπική κλίμακα.

Χάρτες βελτιστοποίησης αναζήτησης

Η βελτιστοποίηση των Χαρτών Google αποτελεί σημαντικό μέρος κάθε επιτυχημένης τοπικής στρατηγικής μάρκετινγκ.

Link & Περιεχόμενο

Το Link είναι και θα συνεχίσει να είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης.

Αμειβόμενη Διαφήμιση Αναζήτησης

Οι αμειβόμενες καταχωρίσεις στο Google AdWords και το Microsoft AdCenter μπορούν να σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε νέους πελάτες.

Σχεδιασμός ιστοσελίδων

Η ομάδα μας ειδικεύεται στην προσιτή σχεδίαση ιστοσελίδων και το ηλεκτρονικό εμπόριο (e-shop).

Πρότυπα Email

Προσαρμοσμένα πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μιλούν στους πελάτες σας και αντηχούν με το εμπορικό σήμα σας.

Χρησιμοποιούμε στρατηγική και εμπειρία για τη δημιουργία αποτελεσμάτων

Η ομάδα μας ειδικεύεται στην on-page και off-page SEO. Έχουμε ένα αποδεδειγμένο ιστορικό στην αύξηση της κατάταξης μηχανών αναζήτησης για τους πελάτες μας. Οι στρατηγικές μας έχουν σχεδιαστεί για να επιτύχουν έναν ή περισσότερους από τους ακόλουθους στόχους:

Προσκαλέσετε 

Εμπλουτίστε το κοινό-στόχο από τα κοινωνικά δίκτυα για να επισκεφθούν τον ιστότοπό σας

Ενθαρρύνετε

Ενθαρρύνετε το διάλογο και την κάλυψη από επιρροή, ανθρώπους και περιοχές

Εμπλουτίστε

Εμπλουτίστε το κοινό-στόχο να επισκεφτεί τον ιστότοπό σας από κοινωνικά δίκτυα

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα σε διάφορους βασικούς τομείς, όπως η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων, το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το ψηφιακό μάρκετινγκ.

Συνδυάζουμε δημιουργικές ιδέες με την τεράστια εμπειρία μας στις τεχνολογίες αναζήτησης για την επίτευξη μετρήσιμων αποτελεσμάτων για τους πελάτες μας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μια βιώσιμη, ουσιαστική σχέση με τους πελάτες σας εμπλέκοντάς τις με το εμπορικό σήμα σας χρησιμοποιώντας την προώθηση των κοινωνικών μέσων.

Είπαν για Εμάς

Τα Έργα μας