Χαμηλού κόστους, υψηλής αξίας υπηρεσίες SMS

Με την υπόσχεση αντιστοίχισης τιμών μπορείτε να στείλετε και να λάβετε μηνύματα χαμηλού κόστους στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας τις βραβευμένες λύσεις μας

Effective Web Development Solutions

Αποστολή εξατομικευμένων, διαδραστικών μηνυμάτων

Είτε στέλνετε ένα μήνυμα είτε εκατοντάδες χιλιάδες - μπορείτε εύκολα να προγραμματίσετε και να στείλετε εξατομικευμένα μηνύματα SMS με την ηλεκτρονική μας πλατφόρμα. Τα μηνύματα μπορούν να περιλαμβάνουν οποιοδήποτε ψηφιακό περιεχόμενο, όπως trackable links, συνημμένα ή ιστοσελίδες και φόρμες για κινητά. Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε μοναδικούς εξαργυρώσιμους κωδικούς με τη μορφή εισιτηρίων SMS, κουπονιών και καρτών πιστότητας.

Λάβετε μηνύματα κειμένου online

Το SMS δεν είναι μόνο μέσο μονής κατεύθυνσης, μπορείτε επίσης να τα λάβετε. Οι πελάτες μπορούν να δίνουν μια λέξη-κλειδί σε σύντομο αριθμό για να συμμετέχουν στα μηνύματά σας και μπορείτε να πραγματοποιείτε αμφίδρομες συνομιλίες κειμένου στην ηλεκτρονική μας πλατφόρμα χρησιμοποιώντας έναν εικονικό αριθμό με 11 ψηφία.

Μπορείτε να απαντήσετε αυτόματα σε οποιοδήποτε εισερχόμενο μήνυμα με ψηφιακό περιεχόμενο ή να το προωθήσετε σε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στον ιστότοπο ή σε οποιονδήποτε άλλο αριθμό κινητού τηλεφώνου.

Effective Web Development Solutions

Ενσωμάτωση με το δωρεάν API του SMS

Οι προγραμματιστές μπορούν να συνδέσουν το API Messenger σε καθημερινά επιχειρησιακά εργαλεία για την αποστολή και λήψη SMS και την καταγραφή πληροφοριών.

Το τεκμηριωμένο δωρεάν API είναι απλό για τους προγραμματιστές, μπορεί να ενσωματωθεί με οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή. Προσφέρουμε επίσης απλές ενσωματώσεις που μπορούν να διαμορφώσουν οι μη προγραμματιστές. Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε SMS είναι η λύση για χρήστες που θέλουν να στέλνουν και να λαμβάνουν SMS μέσω του συστήματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους και έρχονται με μια σειρά λειτουργιών χρηστικότητας, όπως η υποκλοπή υπογραφών και η προστασία με κωδικό πρόσβασης.

Η online πλατφόρμα μας είναι ο εξαιρετικά ευέλικτος τρόπος αποστολής χιλιάδων μηνυμάτων οπουδήποτε στον κόσμο, σε δευτερόλεπτα. Η πλατφόρμα φιλοξενείται σε ένα ασφαλές και αξιόπιστο κέντρο δεδομένων και συνεργάζεται με κορυφαία δίκτυα για να εξασφαλίσει την πιο αξιόπιστη υπηρεσία για τα μηνύματά σας.

Προσφέρουμε μια ασφαλή online υπηρεσία στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση ως πλατφόρμα αυτοεξυπηρέτησης. Για αυτόματη αποστολή, υποστηρίζουμε αρκετές ενοποιήσεις, όπως το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε SMS, το SMPP και το SFTP, καθώς και ένα API που μπορεί να συνδεθεί με οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα στο διαδίκτυο. Παρέχουμε επίσης διαχειριζόμενες υπηρεσίες διαχείρισης εξωτερικών SMS.