Web Development Services

Διαδικτυακές Εφαρμογές

Μην αφήνετε τους περιορισμούς των λύσεων cookie-cutter να ελέγχουν τις λειτουργίες και τις επιχειρηματικές ροές εργασίας των ιστοτόπων σας. Η ομάδα των ταλαντούχων προγραμματιστών μας προσφέρει πολυετή εμπειρία στο τραπέζι και θα συνεργαστεί μαζί σας για να αναπτύξει μια προσαρμοσμένη λύση που θα ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας. Εάν μπορείτε να το ονειρευτείτε, μπορούμε να το φτιάξουμε. Με εμάς δεν υπάρχουν απολύτως περιορισμοί και κάνουμε το 100% της δουλειάς μας.

Αναπτύσσουμε σύγχρονα και ποιοτικά web development, όπως...

WORDPRESS DEVELOPMENT

Το WordPress είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες του σήμερα, είναι αναμφισβήτητα η πιο φιλική προς το χρήστη, ευέλικτη και ευρέως χρησιμοποιούμενη πλατφόρμα CMS. Είμαστε γκουρού WordPress! Από προσαρμοσμένες προσθήκες, προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων ή μετατροπές PSD σε WordPress. Η ομάδα ανάπτυξης μας είναι εξοικειωμένη με όλα τα WordPress και είναι έτοιμη να μετατρέψει τις ιδέες σας σε πλήρως λειτουργική πραγματικότητα.

JOOMLA DEVELOPMENT

Το Joomla είναι ένα ισχυρό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που τροφοδοτεί επιχειρήσεις όλων των μορφών και μεγεθών και χρησιμοποιείται από μεγάλες εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Με μερικές μοναδικές δυνατότητες και plugins το Joomla είναι μια μεγάλη εναλλακτική λύση όταν το WordPress δεν είναι μια επιλογή. Με μια πληθώρα διαθέσιμων επεκτάσεων και την εμπειρία μας στην προσαρμοσμένη ανάπτυξη του Joomla, είμαστε ο οργανισμός επιλογής για κάθε έργο σε αυτό το φανταστικό CMS.

ECOMMERCE DEVELOPMENT

Καθώς όλο και περισσότεροι αγοραστές επιλέγουν online αγορές μέσω του παραδοσιακού τρόπου, το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι η πόρτα για την αύξηση των ευκαιριών σε αυτή την ανταγωνιστική αγορά. Παρέχουμε κορυφαίες λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, προσφέροντας στις επιχειρήσεις πρόσθετους τρόπους να επεκτείνουν την βάση πελατών τους. Η ομάδα μας αναπτύσσει εντελώς προσαρμοσμένες λύσεις για τη διαχείριση προϊόντων, αποθέματος, πληρωμών και αποστολής χρησιμοποιώντας ασφαλείς και δοκιμασμένες πλατφόρμες. Είμαστε πεπειραμένοι και έχουμε αποδεδειγμένο ιστορικό, ώστε να μας δοκιμάσετε και να μας καλέσετε.

MOBILE DEVELOPMENT

Περιηγείστε σε ιστότοπους απο την κινητή συσκευή σας? Σωστά!. Ο ρυθμός με τον οποίο οι χρήστες του Διαδικτύου έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο αυξάνεται με απότομη κλίση. Οι ιστοσελίδες που αναπτύσσουμε ανταποκρίνονται απόλυτα, πράγμα που σημαίνει ότι ανταποκρίνονται αυτόματα σε οποιαδήποτε οθόνη προβάλλονται - αναδιατάσσοντας και αλλάζοντας τα στοιχεία σας για να προσφέρετε μια μεγάλη εμπειρία χρήστη ανεξάρτητα από τη συσκευή που ο δυνητικός πελάτης σας έχει πρόσβαση στον ιστότοπό σας. Όσο καλύτερη είναι η εμπειρία του χρήστη, τόσο πιο γρήγορα ο επισκέπτης θα περιηγηθεί στις πληροφορίες που ψάχνει και τελικά θα βγει από έναν επισκέπτη σε έναν πελάτη.

CUSTOM DEVELOPMENT

Είμαστε μια επαγγελματική εταιρεία ανάπτυξης που παρέχει υπηρεσίες τόσο σε B2B όσο και σε B2C πελάτες. Παρέχουμε ένα πλήρες φάσμα επιλογών προσαρμοσμένης ανάπτυξης. Έτσι, όταν οι λύσεις εκτός χαρτοφυλακίου δεν είναι σε θέση να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας ή έχετε ένα πιο περίπλοκο έργο μην διστάσετε να μας καλέσετε. Δεν αναθέτουμε τίποτα σε κανέναν, γι'αυτό εξασφαλίζουμε την ακεραιότητα του έργου σας από την αρχή μέχρι το τέλος! Χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής και ακολουθώντας αυστηρές συμβάσεις προγραμματισμού. Είμαστε σε θέση να παρέχουμε δημιουργικές και ολοκληρωμένες λύσεις στις απαιτήσεις κάθε έργου.

SOCIAL NETWORK CMS

Είμαστε επαγγελματική εταιρία ανάπτυξης που παρέχει υπηρεσίες για κορυφαία λογισμικά κοινωνικής δικτύωσης με το πιο συναρπαστικό σύνολο χαρακτηριστικών της απλότητας. Ξεκινήστε τη δική σας online κοινότητα σήμερα.

 

Τα Έργα μας

25

Λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου

12

500 TOP Ιστοσελίδες για εταιρείες

17

Σύνθετα intranets για επιχειρήσεις

97

Δημοφιλείς εφαρμογές Facebook

74

Στρατηγικές μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

36

Έμπειροι Νίντζα Ανάπτυξης Ιστού

Effective Web Development Solutions

Ανάπτυξη διαδικτυακής πλατφόρμας και απόκρισης - Διαδικτυακές Εφαρμογές

Παρέχουμε αυστηρές δοκιμές για όλους τους μεγάλους τύπους συσκευών, καθώς και για προγράμματα περιήγησης και λειτουργικά συστήματα, πριν ξεκινήσουμε τη νέα σας ιστοσελίδα και υπογράψουμε το έργο. Η δοκιμή γίνεται τόσο ως χρήστης όσο και ως διαχειριστής για να εξασφαλίσει ότι ο ιστότοπός σας είναι μοντέρνος και ανταποκρίνεται.

Ασφαλές περιβάλλον δοκιμών για το web project σας

Χρησιμοποιούμε πολύπλοκα εργαλεία συλλογής περιεχομένου που επιτρέπουν την απεικόνιση του περιεχομένου από την άποψη της αρχιτεκτονικής του ιστότοπου, στο οποίο θα κάνουμε αλλαγές στην ομάδα σας προτού τεθεί σε λειτουργία. Επίσης, έχετε πρόσβαση σε ένα ασφαλές περιβάλλον στάσης ή δοκιμής του ιστότοπού σας το οποίο φιλοξενείται στους διακομιστές μας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας δημιουργίας σας.

Διαδικτυακές Εφαρμογές WebChefs Design

Effective Web Development Solutions

Αξιοποιήστε την πλήρη δύναμη των πλαισίων ανοιχτού κώδικα, επικοινωνήστε μαζί μας και αποκτήστε έναν ειδικά διαμορφωμένο ιστότοπο που ικανοποιεί τις ανάγκες σας.

Είπαν για Εμάς

Το WebChefs Design παρέχει τόσο επαγγελματική ιστοσελίδα όσο και ανώτερη τεχνική υποστήριξη για το γραφείο μας από το 2010. Είμαι ευγνώμων που έχω αυτή τη σχέση με την ομάδα τους.
Ειρήνη Γκόγκα
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε των σχεδιασμό του Webchefs για την εκπληκτική δουλειά που έκαναν για την ιστοσελίδα μας. Τώρα έχουμε μια όμορφη και επαγγελματική ιστοσελίδα για το υπουργείο μας. Ήταν τόσο εξυπηρετικοί σε ότι θέλαμε για την ιστοσελίδα μας και μας εκπαίδευσαν για το πώς να το διαχειριστούμε. Ευχαριστώ πολύ.
Μιχάλης Κολιούλης
Όταν ξεκίνησα να σκέφτομαι για μια ιστοσελίδα για τη νέα μου δουλειά, δεν είχα ιδέα για το πού να πάω ή να ξεκινήσω. Αναφέρθηκα στο Web Design από έναν επιχειρηματικό συνάδελφο. Ήμουν ευχάριστα έκπληκτος με τον επαγγελματισμό του Web Chefs, τον χρόνο που πέρασαν μαζί μου από την αρχή και πάνω απ 'όλα πόσο γρήγορα απαντούν σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή αιτήματα που μπορεί να μου έχουν. Έχω μάθει τόσο πολύ σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα από το Web Design. Είμαι πολύ ευγνώμων για τις υπηρεσίες τους.
Λάμπρος Κατσώνης

Πείτε μας για το σχέδιό σας

Ας σας βοηθήσουμε να φτιάξετε την επιχείρησή σας online και να την αναπτύξετε με πάθος