Πληρωμή Ανά Κλικ (PPC)

Η πληρωμή ανά κλικ έχει άμεση επίδραση και δίνει στην επωνυμία σας πολύ μεγαλύτερη έκταση και έκθεση ως αποτέλεσμα της έκθεσης πρώτης σελίδας σε μεγάλες μηχανές αναζήτησης.

Οι στρατηγικές της καμπάνιας μας έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών μας και την κατάστασή τους στην αγορά.
Παρέχουμε ενημερωμένες υπηρεσίες Pay Per Click που περιλαμβάνουν: Αμειβόμενες διαφημίσεις αναζήτησης, διαφήμιση βίντεο, διαφημίσεις προβολής, επαναληπτικό μάρκετινγκ και κοινωνική διαφήμιση.


Παρέχουμε αποτελέσματα που βοηθούν τους πελάτες μας να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους.
Διαχειριζόμαστε τους λογαριασμούς των πελατών μας καθημερινά και παρακολουθούμε τις τιμές προσφοράς και τους προϋπολογισμούς για να διασφαλίσουμε ότι μεγιστοποιούμε την απόδοση της επένδυσής σας.

Τα εξαίρετα αποτελέσματα οφείλονται στην πολύπλοκη και εξατομικευμένη προσέγγιση μας, η οποία περιλαμβάνει μια λεπτομερή επισκόπηση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του πελάτη μας και των προσδοκιών για τη διαφήμιση Pay Per Click, καθώς και μια ανασκόπηση των επιλογών που περιλαμβάνουν λίστα προτεραιοτήτων των συνιστώμενων δραστηριοτήτων.

Αμειβόμενη Διαφήμιση Αναζήτησης

Κερδίστε θετική απόδοση επένδυσης μέσω της διαφήμισης αναζήτησης. Εξοικονομήστε χρήματα με σύνεση και χρησιμοποιήστε την πιο στοχοθετημένη και οικονομικά αποδοτική μορφή διαφήμισης.

Επαναληπτικό μάρκετινγκ

Μετατρέψτε τους πολύτιμους 'δυνητικούς πελάτες' σε 'πιστούς πελάτες'.
Η ομάδα των επαγγελματιών μας θα σας βοηθήσει να επαναπροσλάβετε τους χρήστες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον αναπτύσσοντας μια στρατηγική που θα καλύπτει όλες τις ανάγκες σας.

Κοινωνική διαφήμιση

Ανάγκη δημιουργίας γνώσεων σχετικά με το εμπορικό σήμα, το προϊόν ή την υπηρεσία σας;
Θα αναπτύξουμε μια στρατηγική κοινωνικής διαφήμισης με στόχο την επίτευξη των στόχων KPI και των στόχων σας.

Διαφήμιση προβολής

Προσφέρουμε μεμονωμένες στρατηγικές μάρκετινγκ προβολής για την αύξηση της έκθεσης, της εμπλοκής και των μετατροπών. Διαχειριζόμαστε επιτυχώς τόσο τις καμπάνιες άμεσης ανταπόκρισης όσο και τις εκστρατείες ευαισθητοποίησης σχετικά με τη μάρκα.

Διαφήμιση βίντεο

Είμαστε ειδικοί σε διαδικτυακή διαφήμιση. Η ομάδα μας είναι έτοιμη να σας βοηθήσει να αποκτήσετε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα δημιουργώντας διαφημίσεις βίντεο που θα αυξήσουν την παρουσία της επωνυμίας σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας. Έχουμε αρκετή εμπειρία για τη δημιουργία βραβευμένων καμπανιών στο Google AdWords, Bing, Facebook, LinkedIn, Twitter και YouTube.

Τα Έργα μας

420

Προσφορες κόστους ανά χίλιες εμφανίσεις

213

Αμειβόμενη Διαφήμιση Αναζήτησης

17

Διαφημιστικά βίντεο

141

Εκστρατείες διαφήμισης

98

Επιτυχείς επαναληπτικές συναλλαγές (PPC)

315

Σχέδια κοινωνικής διαφήμισης

Είπαν για Εμάς

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και λάβετε τις μέγιστες αποδόσεις των επενδύσεών σας.

Πείτε μας για το σχέδιό σας

Ας σας βοηθήσουμε να φτιάξετε την επιχείρησή σας online και να την αναπτύξετε με πάθος.