Είπαν για εμάς

Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την υπηρεσία που παρέχουμε στους πελάτες μας. Στην πραγματικότητα, βλέπουμε μια σχέση πελάτη δραστικά πιο προσωπική από αυτή των περισσότερων οργανισμών στον τομέα μας. Οι σχέσεις των πελατών μας δεν ξεκινούν στις 11 π.μ. και τελειώνουν στις 11 μ.μ.- παραμένουν μαζί μας για να λαμβάνουν συνεχώς την ποιοτική εξυπηρέτηση που τους αξίζει.
Το WebChefs Design παρέχει τόσο επαγγελματική ιστοσελίδα όσο και ανώτερη τεχνική υποστήριξη για το γραφείο μας από το 2010. Είμαι ευγνώμων που έχω αυτή τη σχέση με την ομάδα τους.
Ειρήνη Γκόγκα
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε των σχεδιασμό του Webchefs για την εκπληκτική δουλειά που έκαναν για την ιστοσελίδα μας. Τώρα έχουμε μια όμορφη και επαγγελματική ιστοσελίδα για το υπουργείο μας. Ήταν τόσο εξυπηρετικοί σε ότι θέλαμε για την ιστοσελίδα μας και μας εκπαίδευσαν για το πώς να το διαχειριστούμε. Ευχαριστώ πολύ.
Μιχάλης Κολιούλης
Όταν ξεκίνησα να σκέφτομαι για μια ιστοσελίδα για τη νέα μου δουλειά, δεν είχα ιδέα για το πού να πάω ή να ξεκινήσω. Αναφέρθηκα στο Web Design από έναν επιχειρηματικό συνάδελφο. Ήμουν ευχάριστα έκπληκτος με τον επαγγελματισμό του Web Chefs, τον χρόνο που πέρασαν μαζί μου από την αρχή και πάνω απ 'όλα πόσο γρήγορα απαντούν σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή αιτήματα που μπορεί να μου έχουν. Έχω μάθει τόσο πολύ σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα από το Web Design. Είμαι πολύ ευγνώμων για τις υπηρεσίες τους.
Λάμπρος Κατσώνης
Η νέα ιστοσελίδα μας που σχεδιάστηκε από την Webchefs Design αντικατοπτρίζει καλύτερα την εταιρεία μας στο σύνολό της και έκανε μεγάλη διαφορά στην πλευρά των συλλογών της επιχείρησής μας. Με το νέο χαρακτηριστικό των πληρωμών μέσω διαδικτύου, οι ασθενείς μας βρίσκουν εύκολο στην πλοήγηση και δεν εξοικονομούμε μόνο χρόνο αλλά χρήματα. Η συνεργασία με τον Μάριο και το προσωπικό ήταν μια χαρά και μια μεγάλη επένδυση.
Νικολάου Μαρία Α.
Η Webchefs Design μας προμηθεύει επαγγελματικό σχεδιασμό ιστοσελίδων, φιλοξενία και τεχνική υποστήριξη από το 2006. Καμία δουλειά δεν είναι πολύ μεγάλη ή δουλειά πολύ μικρή, και η ευγένεια και η έγκαιρη εξυπηρέτηση είναι το καλύτερο που έχω βιώσει σε 20 χρόνια επιχειρηματικής δραστηριότητας.
Κατερίνα Θάνου
Έχουμε συνεργαστεί με το Webchefs Design από το 2011 και έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά σε όλα. Οι συστάσεις τους είναι στοχαστικές και δεν έχουν χάσει ποτέ μια προθεσμία. Συνεχίσαμε να τους απευθύνουμε άλλες εταιρείες.
Γιώργος Καραβάς
Το Webchefs Design έχει παράσχει αποτελεσματική και έγκαιρη υποστήριξη καθόλη τη διάρκεια της ανάπτυξης, της εκτόξευσης και της συνεχούς φιλοξενίας της διαδραστικής εφαρμογής Android και του διαδικτυακού μας τόπου διαχείρισης. Η γνώριμη και ευγενική προσέγγιση τους, τους καθιστά ιδανικό συνεργάτη στην παροχή υποστήριξης στα μέλη μας.
Γεωργία Διονυσίου
Όταν η επιχείρησή σας βασίζεται στην ύπαρξη ενός ποιοτικού ιστότοπου, βεβαιωθείτε ότι έχετε μια έξυπνη και αποτελεσματική ομάδα πληροφορικής. Η Webchefs Design έχει υπάρξει συνεχώς εκεί για μας επιτρέποντας στην εταιρεία μας να αναπτυχθεί σε μια πιο ανταγωνιστική αγορά. Ευχαριστούμε τον Μάριο και την ομάδα σας!
Γιώργος Παπαβασιλείου