Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας από ταλαντούχους δημιουργικούς σχεδιαστές, προγραμματιστές ιστού, προγραμματιστές εφαρμογών για κινητά, ειδικοί SEO και ειδικοί μάρκετινγκ είναι έτοιμοι να εργαστούν στο έργο σας.

Social Media Marketing

Γιατί λοιπόν να συνεργαστείτε μαζί μας;

Προσφέρουμε κατασκευή ιστοσελίδων με τις πιο δημοφιλείς και καλύτερα υποστηριζόμενες πλατφόρμες παγκοσμίως! Για κάθε περίπτωση επιλέγουμε την πιο κατάλληλη λύση. Από το Joomla & το Wordpress ως την κορυφαία e-commerce πλατφόρμα του Magento!

Αποστολή μας είναι να μετατρέπουμε τις ιδέες και φιλοδοξίες των πελατών μας, σε δυναμική λειτουργική επιχειρηματική πραγματικότητα. Λόγω της αυστηρής αφοσίωσής μας στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση, θεωρούμε ότι έχουμε επιτύχει στην αποστολή μας, μόνο όταν γινόμαστε μάρτυρες της επιτυχίας του πελάτη.
Σε έναν χώρο συνεχώς μεταβαλόμενο όπως η τεχνολογία και συνεπώς και η κατασκευή ιστοσελίδων, τα websites πρέπει να έχουν την δυνατότητα εύκολης αναβάθμισης και συνεχούς προσθήκης λειτουργιών, οι οποίες θα τα διατηρούν στην αιχμή των εξελίξεων. Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε, φροντίζουμε να ακολουθούν αυτή την φιλοσοφία, δημιουργώντας τες επάνω στις δημοφιλέστερες πλατφόρμες, οι οποίες κυριολεκτικά οδηγούν τις εξελίξεις με συνεχή updates και upgrades και θέτουν τον πήχη για όλες τις επόμενες.

Κάνουμε την δουλειά μας, με αγάπη και ενθουσιασμό.

Επιζητούμε την τελειότητα, όχι επειδή έτσι πρέπει αλλά επειδή έτσι μας αρέσει!

Σε κάθε website που κατασκευάζουμε εναποθέτουμε και ένα μικρό κομμάτι της ψυχής μας.

Δεν παραδίδουμε το έργο μας και το αφήνουμε στην μοίρα του, αλλά παρακολουθούμε συνεχώς την εξέλιξη του, προτείνοντας διορθωτικές κινήσεις, ώσπου να κατακτήσει τον στόχο του.

Εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων - Αθήνα και Λονδίνο.

Γνωρίζουμε ότι όταν πρόκειται για τον σχεδιασμό ιστοσελίδων, οι πελάτες μας χρειάζονται εκπληκτικά, καινοτόμα αποτελέσματα χωρίς έντονο τιμοκατάλογο.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσφέρουμε σε κάθε πελάτη μια εξαιρετική υπηρεσία που είναι προσαρμοσμένη στις συγκεκριμένες ανάγκες του, για πολύ λιγότερο από ότι μπορεί να φανταστείτε. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια προσιτή λύση στις ανάγκες σας στο σχεδιασμό ιστοσελίδων, χωρίς ποτέ να θέτουμε συμβιβασμούς στην ποιότητα της υπηρεσίας που λαμβάνετε.


ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Όταν γυρίζετε σε εμάς, μπορείτε να περιμένετε να καταλήξετε σε έναν ιστότοπο ο οποίος δεν είναι απλώς εκπληκτικός, αλλά είναι επίσης εύκολος στην πλοήγηση, είναι ιδιαίτερα διαδραστικός και έχει σχεδιαστεί για να συνδέεται άψογα με τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων και άλλες μεθόδους επικοινωνίας. Μπορούμε να προσφέρουμε χαρακτηριστικά όπως μια εφαρμογή για μικρούς χρήστες, προσαρμοσμένη εργασία ανάπτυξης και αποτελεσματικό μάρκετινγκ στο διαδίκτυο, παρέχοντας σας όλα όσα χρειάζονται για έναν ιστότοπο που είναι αφοσιωμένος, εστιασμένος και διαδραστικός.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Από το ηλεκτρονικό εμπόριο (όπως το WooCommerce WP plugin) σε προσαρμοσμένες εφαρμογές (WordPress based), προσφέρουμε μια σουίτα υπηρεσιών που μπορούν να προσαρμοστούν για να ικανοποιήσουν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σχεδόν κάθε επιχείρησης. Είμαστε μια εταιρία σχεδιασμού ιστοσελίδων του Λονδίνου και της Αθήνας που στοχεύει να προσφέρει μια ευέλικτη και προσβάσιμη υπηρεσία, δίνοντας προτεραιότητα στην καλή επικοινωνία καθώς και σε άριστα αποτελέσματα, που παρέχονται έγκαιρα και εντός του συμφωνηθέντος προϋπολογισμού.

WEB DEVELOPMENT ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το τι μπορούμε να προσφέρουμε και πώς μπορούμε να δώσουμε στον ιστότοπό σας το φως που χρειάζεται, γιατί να μην μας καλέσετε να κλείσετε τη ΔΩΡΕΑΝ διαβούλευση; Χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που δημιουργούνται από τις διαβουλεύσεις σας, θα σχεδιάσουμε ένα μοναδικό σχέδιο δράσης που θα είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του οργανισμού σας. Για να μάθετε περισσότερα ή να κάνετε κράτηση για την ΔΩΡΕΑΝ σας διαβούλευση, καλέστε μας στο (+30) 2681 888 088 ή στείλετε μας e-mail από την φόρμα επικοινωνίας.

Effective Local SEO Solutions

Υπηρεσίες επείγουσας βελτίωσης ιστότοπων

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ FACELIFT;

  • Διαθέτει σωστή τοποθέτηση σε δράση;
  • Είναι ο σχεδιασμός βασισμένος στην ανάλυση θερμότητας;
  • Οι προτάσεις σας σχετικά με την αξία σας υπογραμμίζονται σωστά;
  • Οι πληροφορίες παρέχονται αποτελεσματικά;
  • Η επικοινωνία με τους πελάτες διευκολύνεται και ενθαρρύνεται;

Συμμορφώνεται ακόμη και με τα τρέχοντα πρότυπα ιστού;

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΥΓΗ;

  • Είναι βελτιστοποιημένο για κινητά και για κάθε συσκευή;
  • Έχει περάσει την επικύρωση του W3C για οποιαδήποτε κρίσιμα σφάλματα κώδικα;
  • Είναι βελτιστοποιημένη η γρήγορη φόρτωση για καλύτερη εμπειρία χρήστη;
  • Είναι cross browser και συμβατό με πλατφόρμα έτσι ώστε να μην χάσετε κανέναν δυνητικό πελάτη;

Εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων

12

Χρόνια στο μάρκετινγκ

143

Web ανάλυσης

76

Καμπάνιες email

850

Web σχεδιάσεις

327

Γραφικά Σχέδια

96

Καμπάνιες SEO