AH ADSTEXTS Messaging App

Οι προσφορές WebChefs εξυπηρετούν πάντα κάτι διαφορετικό.

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΡΓΟΥ

Η AH ADSTEXTS είναι μια κορυφαία διεθνής εταιρεία λογισμικού που εδρεύει στις ΗΠΑ και παρέχει μια πλατφόρμα που βασίζεται σε cloud app και προσφέρει λύσεις που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να αλληλεπιδρούν με τους τρέχοντες και τους δυνητικούς πελάτες τους μέσω καναλιών ανταλλαγής μηνυμάτων για κινητά (SMS/MMS).

Αυτό το ιδιόκτητο λογισμικό που αναπτύχθηκε από το WebChefs προσφέρει μαζικά γραπτά μηνύματα, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας προγραμματισμού και προσαρμογής αυτόματων απαντήσεων.


Αυτό το εργαλείο μάρκετινγκ SMS έχει σχεδιαστεί για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών, επιτρέποντας στους χρήστες να επιλέξουν από πολλά διαφορετικά προσιτά πακέτα.
Αυτό το αποκλειστικό λογισμικό θα σας επιτρέψει να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τους πελάτες σας, βελτιώνοντας παράλληλα τη συνολική εμπειρία των πελατών.

Το AH ADSTEXTS είναι ιδανικό για βιομηχανίες όπως λιανική, ιατρική & φαρμακείο, ακίνητα, εστιατόρια, εκπαιδευτικά ιδρύματα, σαλόνια ομορφιάς και άλλα ... Δείτε όλες τις βιομηχανίες εδώ.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις αποκλειστικές δυνατότητες και τις τιμές.

Τιμολόγηση & Κάλυψη

Το WordPress είναι το πιο δημοφιλές CMS στον κόσμο.
Με το WordPress που τροφοδοτεί το 26% των ιστοσελίδων του κόσμου είναι επίσης ένας από τους πλέον προτιμώμενους τρόπους δημοσίευσης περιεχομένου. Αυτό που το καθιστά τόσο δημοφιλές; Παρόλο που ίσως να μην υπάρχει ένα τέλειο Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (Content Management System), το WordPress έρχεται πολύ κοντά στο να είναι το καλύτερο. Τουλάχιστον είναι το πιο δημοφιλές. Οι τάσεις αναζήτησης στο Google δείχνουν ότι υπάρχει σημαντικό φως της ημέρας μεταξύ του WordPress και άλλων CMSes εκεί έξω. Αυτό είναι, τουλάχιστον, να πούμε ότι το WordPress παράγει περισσότερο ενδιαφέρον από άλλες πλατφόρμες.
Back-End Created with Laravel
Επιτεύχθηκε ένα ποσοστό κλικ μέσω κλικ 0,09% δημιουργώντας μια σειρά από νέες πωλήσεις
Κατά το πρώτο μήνα δραστηριότητας το κόστος ανά ενέργεια μειώθηκε κατά 20%
Απόδοση επένδυσης 272%
Social shares by network

Ιστοσελίδα που χτίστηκε με ...

Wordpress CMS, Back-End Laravel, Google Adwords, Google Analytics, Facebook Pixel, Google Tag και άλλα ...

Για να αποφευχθεί η υπερβολική στόχευση υφιστάμενων επισκεπτών.

Λύση

Μια δυναμικά καινοτόμος σουίτα ψηφιακών μέσων που επιτρέπει στους χρήστες να επαναπροσανατολιστούν με βάση την περιοδεία που είδαν τελευταίους και πέρασαν το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα προβολής. Αυτό έγινε με την εισαγωγή μιας καμπάνιας με βάση τα συμφραζόμενα ώστε να αυξηθεί η εμβέλεια, δείχνοντας στο μελλοντικό κοινό τη σημερινή και πιο δημοφιλής περιοδεία. Επιπλέον, εφαρμόσαμε ημερήσια και ανώτατα όρια συχνότητας για κάθε χρήστη, προκειμένου να αποφευχθεί η υπερέκθεση.

Αποτελέσματα

Έχουμε επιτύχει ένα ποσοστό κλικ έως (CTR) 0,09%, το οποίο οδήγησε σε νέες πωλήσεις. Στον εναρκτήριο μήνα δραστηριότητας της καμπάνιας, το κόστος ανά ενέργεια (CPA) μειώθηκε κατά 20%, ξεπερνώντας τον στόχο του πελάτη. Τον Φεβρουάριο του 2013, τα έσοδα μετά τα κλικ - (που δημιουργήθηκαν τόσο από τη δυναμική επανατοποθέτηση στόχου όσο και από την εκστρατεία αναζήτησης) - απέδωσαν απόδοση επένδυσης 272%.

Στατιστικά & στόχος Google:

0.09% CTR

20% less CPA

272% ROI

Από τον Πελάτη

“ Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον σχεδιασμό του Webchefs για την εκπληκτική δουλειά που έκαναν για την ιστοσελίδα μας. Τώρα έχουμε μια όμορφη και επαγγελματική ιστοσελίδα για το eshop μας. Ήταν τόσο εξυπηρετικοί σε ότι θέλαμε για την ιστοσελίδα μας και μας εκπαίδευαν για το πώς να το διαχειριστούμε. Ευχαριστώ πολύ. ”

Λάβετε νέες μελέτες περιπτώσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Περισσότερα έργα

Δείτε όλα