Γραφικό Σχέδιο

Αναπτύσσουμε σύγχρονα και ποιοτικά προϊόντα, όπως....
Λογότυπα | Εταιρική Ταυτότητα | Σχεδιασμός εντύπων - εκτύπωση

Παρέχουμε ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών επωνυμίας και ταυτότητας καθώς και σχεδιασμό μάρκετινγκ εκτύπωσης. Η αναγνώριση της μάρκας είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από τις επιτυχημένες επιχειρήσεις.
Η αποτελεσματική επωνυμία βοηθά τους πελάτες σας να δημιουργήσουν μια θετική συναισθηματική σχέση με την εταιρεία σας. Σας βοηθάμε να επιτύχετε αυτούς τους στόχους με τις πρωτότυπες και μοναδικές υπηρεσίες δημιουργικού σχεδιασμού μάρκας.

Λογότυπα

Κάθε λογότυπο που παράγουμε είναι πρωτότυπο, χωρίς τη χρήση εικόνων αποθεμάτων ή δανεισμένων ιδεών. Όταν παραγγέλλνετε ένα λογότυπο από εμάς, λαμβάνετε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία που ξεκινάει με μια ανάλυση των προτιμήσεών σας και μια επαγγελματική διαβούλευση. Δημιουργούμε πολλαπλά σκίτσα του λογότυπου σας, τα εξειδικεύουμε και επιλέγουμε τα καλύτερα για να σας δείξουμε. Με βάση τα σχόλιά σας, βελτιώνουμε τα πρωτότυπα μέχρι να φτάσουμε στην τελική έκδοση. Είναι μια εντατική διαδικασία που απαιτεί δημιουργικές ιδέες και καλή κατανόηση της αγοράς-στόχου. Ο ποιοτικός σχεδιασμός λογότυπων δεν είναι εύκολος, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα λογότυπο που θα είστε περήφανος.

Εταιρική Ταυτότητα

Ειδικευόμαστε στη δημιουργία σχεδίων ταυτότητας επωνυμίας και πλήρους σειράς διαφημιστικών υλικών που μπορεί να απαιτήσει η εταιρεία σας. Αυτό περιλαμβάνει: επιστολόχαρτα, επαγγελματικές κάρτες, ευχετήριες κάρτες, διαφημιστικά αντικείμενα όπως στυλό, καπελάκια μπέιζμπολ και σημειωματάρια, πινακίδες, γραφικά οχημάτων - αυτοκόλλητα και πολλά άλλα. Προσεγγίζουμε κάθε ένα από αυτά τα πακέτα ξεχωριστά με τον πελάτη και παρέχουμε συμβουλές από ειδικούς σε όλη τη διαδικασία. Μπορούμε να εργαστούμε με το υπάρχον λογότυπό σας ή τα υλικά ταυτότητας ή να δημιουργήσουμε ολοκαίνουργια από την αρχή. Πλήρης ευελιξία και πλήρη ικανοποίηση είναι εγγυημένη.

Σχεδιασμός εντύπων - εκτύπωση

Είναι μία από τις βασικές μας ειδικότητες και παρέχουμε ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών σχεδιασμού για εκτύπωση μάρκετινγκ. Σχεδιάζουμε εμβλήματα πλήρους μεγέθους, φυλλάδια, περιοδικά, καλύμματα βιβλίων, ετικέτες προϊόντων κλπ. Αν δεν θέλετε να εκτυπωθεί μπορούμε να το σχεδιάσουμε. Δουλεύουμε με οποιαδήποτε μορφή και συμμορφωμένα με συγκεκριμένες απαιτήσεις. Παρέχουμε το σχέδιό μας σε οποιαδήποτε απαιτούμενη μορφή και κάνουμε δωρεάν προσαρμογές όποτε είναι απαραίτητο. Η ομάδα σχεδιασμού μας έχει πολυετή εμπειρία σε περιοδικά και τυπογραφεία έτσι ώστε η ποιότητα της δουλειάς μας να είναι του υψηλότερου επιπέδου. Για παραδείγματα των πρόσφατων εργασιών σχεδιασμού εκτύπωσης, ελέγξτε το χαρτοφυλάκιό μας.

Για να λάβετε δωρεάν 1 demo, χωρίς υποχρέωση διαβούλευσης για το σχέδιό σας, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Θα λάβετε μια επαγγελματική αξιολόγηση και προσφορά την ίδια μέρα!

Τα Έργα μας

Testimonials

Για να λάβετε δωρεάν 1 demo, χωρίς υποχρέωση διαβούλευσης για το σχέδιό σας, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Θα λάβετε μια επαγγελματική αξιολόγηση και προσφορά την ίδια μέρα!

Πείτε μας για το σχέδιό σας

Ας σας βοηθήσουμε να φτιάξετε την επιχείρησή σας online και να την αναπτύξετε με πάθος